0223 - 616 509

Wie zijn wij?

Mr. dr A.J.J. (Joop) van der Heiden

Van der Heiden rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds …….. advocaat. In …… is hij gepromoveerd op het gebied van franchising. Naast zijn specialisatie in franchising heeft hij ruim 20 jaar ervaring in het verlenen van (juridische) bijstand in de algemene rechtspraktijk zoals het huurrecht, arbeidsrecht, vennootschapsrecht, insolventierecht en erfrecht. Van der Heiden is daarnaast curator en arbiter met een ruime ervaring op het gebied van faillissementen en alternatieve geschillenbeslechting.

Contact: vdheiden@multiweb.nl

Mr. Drs. R.W.J. (Ron) van der Heiden

De heer Van der Heiden heeft rechten en psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 2006 werkzaam bij Van der Heiden Advocaten. Hij leidt de sectie Insolventie en richt zich hoofdzakelijk op de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Hij is gecertificeerd zelfstandig bewindvoerder.

Contact: rwj.vanderheiden@vanderheidenadvocaten.nl

Mevrouw K. (Kim) van Dee

Kim is sinds 2008 secretaresse bij Van der Heiden Advocaten. Op het moment is zij bezig met de opleiding HBO-Rechten. Zij is voor het maken van een afspraak of in verband met declaraties te bereiken op 0223-61 65 09.

Contact: k.vandee@vanderheidenadvocaten.nl

Lorem Ipsum

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.